Badkameraccessoires - leuke en noodzakelijke dingen die u moet hebben

 
| Meer
 

 

badkameraccessoires
 
 
Nieuw als badkameraccessoires is de wireless mp3 shower mirror!
Een echte staaltje hightech met ingebouwde luidsprekers die u
op uw mp3-speler aansluit.
 
De nieuwste elektronische kraan!
Een microprocessor checkt de gang van zaken. Diverse opties zijn
makkelijk in te stellen en, er komen nooit vieze vingerafdrukken op!
 
 
Vaak komt het voor dat aan badkameraccessoires te weinig aandacht wordt besteed. En dat is erg jammer want al die zaken maken de badkamer helemaal af. Wordt er aandacht aan besteed, dan worden ook vaak de goedkoopste zaken genomen en dan is de balans uit de badkamer helemaal weg. Een schitterend lichtbad, een prachtige douche, heerlijke badmeubels en dan goedkope accessoires, dat is geen goede zaak. Een badkamer is een goede investering dus ook op de bijzaken moet goed op gelet worden en daarom nooit op bezuinigen!
 
Zeepbakje
Er zijn vele soorten. Zo is er een zeepbakje van rvs van chroom en van keramiek. Er is een zeepbakje met gaatjes onderin opdat er geen zeepresten achterblijven. Er zijn zeepbakjes met decoratie als leuke badkamer accessoire.
 
zeepbakje
 
Anti- slipmat
Een anti- slipmat moet goed werken in een droge én natte badkamer. Daarnaast moet deze mat ook rot- en schimmelvrij zijn. De mat zorgt ervoor dat men niet uit kan glijden. Zo kunnen valpartijen worden voorkomen.
 
Een rekje voor de badhanddoeken hoort natuurlijk in elke badkamer thuis. Zo blijft de badkamer altijd opgeruimd.
 
Een glashouder is vanzelfsprekend! U zet een glas in de houder dus het glas kan nooit op de vloer vallen. Een glashouder betekent een stukje veiligheid!
 
De tandenborstelhouder als badkamer accessoire geeft uw badkamer toch net iets meer! Nooit meer tandenborstels die overal liggen. In diverse materialen en modellen verkrijgbaar.
 
tandenbortselhouder
Een zitbankje in de douche is eigenlijk geen overbodige luxe. Veiligheid voorop en vooral geschikt voor mensen op leeftijd. U kunt zittend genieten van een heerlijke douche.
 
Het vuilbakje moet aanwezig zijn in uw badkamer. Daar kunt u overbodige spullen in kwijt. Ook in diverse modellen en kleuren beschikbaar.
 
Een wandbeugel voor het toilet heeft een horizontaal en verticaal deel en geeft de nodige ondersteuning bij het zitten en weer opstaan bij toiletbezoek.
 
Een zeepdispenser geeft precies de hoeveelheid vloeibare zeep die u nodig heeft. Zo`n dispenser geeft een verzorgd badkamerbeeld.
 
zeepdispenser
 
Enkele leuke andere badkameraccessoires :
De closetrolhouder mag bij uw toilet niet ontbreken. Staat gewoonweg erg verzorgd.
En dat geldt uiteraard ook voor de closetborstelgarnituur. Is een belangrijk onderdeel wat hygiŽne betreft in uw badkamer.
 
Om uw badkamer schoon te maken, mag een badkamerwisser natuurlijk niet ontbreken. Er zijn losse en er zijn er met een zuignap.
 
Heerlijk wanneer u in uw mooie ligbad ligt bij te komen van uw drukke en enerverende dag. Dan is een hoofdkussen voor in bad dé voortreffelijke oplossing. Nooit meer een pijnlijke nek!
 
Uw handdoek hangt u uiteraard op aan een handdoekrekje. Staat erg verzorgd.
 
handdoekrek in badkamer
 
Een wasmand kan en mag niet ontbreken in uw badkamer.
 
wasmand