Badkamers voorbeelden...welke stijl past helemaal bij U?

 
| Meer
 
 
 
badkamers voorbeelden
 
 
 
 
De badkamer wordt heel vaak bezocht en dat begint al in de vroege ochtend. Elk gezinslid wil onder de douche, wil zich scheren en wil zich mooi opmaken om de nieuwe dag vol energie te beginnen.
En `s avonds is er niks verkwikkender om nog even een heerlijke warme douche te nemen of lekker bij te komen in een ligbad. En het maakt niet uit of u een grote badkamerruimte heeft of niet, deze ruimte is ontzettend belangrijk.
Een mooie goed onderhouden badkamer geeft ook nog eens een belangrijke bijdrage aan uw woning en zal de verkoopwaarde flink doen stijgen!
 
Om precies te weten welke badkamer het best bij u past zijn badkamers voorbeelden belangrijk. Op deze manier krijgt u een prima overzicht van wat er allemaal is op het gebied van badkamers.

Eén van de bekendste badkamers voorbeelden is de klassieke uitvoering. Ondanks de naam doet het noch oud noch modern aan en dat is ook de doelstelling. Kenmerken zijn de authentieke materialen die worden gebruikt maar wel met het meest moderne comfort. Een badkamer om tot rust te komen!
 
klassieke badkamer
 
Er is verder de luxe uitvoering als badkamers voorbeelden en de kenmerk hiervan is de luxe van het sanitair, van de accessoires en het badkamermeubilair. De meest hoogwaardige materialen worden gebruikt om deze badkamer tot een droombadkamer te maken.
 
luxe badkamer
 
De standaard uitvoering heeft alles wat er in een badkamerruimte te zien is. De gebruikte materialen zijn goed, en niet meer dan dat. Ook het kleurenaanbod is beperkter dus wit voert de boventoon.
 
standaard badkamer
 
Een design uitvoering heeft een moderne en vooral een strakke stijl. De technologische hoogstandjes zijn compleet geïntegreerd in het interieur en er zijn altijd blikvangers bij de designstijl. Kenmerk is de grote tegels in hoogglans waardoor de ruimte nóg groter lijkt.
 
design badkamer
 
Andere badkamers voorbeelden is de compacte stijl en is vaak terug te vinden in de kleinere badruimte. Alles wat u nodig heeft is er en wat er staat moet zo ver als mogelijk van elkaar af staan. Op deze manier krijgt u een compacte ruimte die daardoor veel groter lijkt.
 
compacte badkamer
 
De moderne uitvoering van badkamers voorbeelden heeft als kenmerk dat deze echt niet duur hoeft te zijn, ook belangrijk! Modern betekent functioneel in combinatie met techniek en comfort. Een goed voorbeeld is een kraan die water geeft op het moment dat u uw handen er onder houdt.
Voordeel is dat u kunt kiezen uit diverse materialen zoals chroom, glas, hout en keramiek.
 
moderne badkamer
 
De nostalgische stijl kan op vele manieren worden ingevuld maar met name de materialen en de accessoires bepalen de nostalgische sfeer. Denk hierbij aan een ouderwets zeepbakje of een wasbak van terrazzo of graniet.
 
nostalgische badkamer
 
Badkamers voorbeelden geven u een indruk wat u uiteindelijk wilt en er zijn genoeg showrooms waar u eens kunt gaan kijken. Veel plezier hiermee!