Badkamerspiegels zijn er in veel vormen, afmetingen en stijlen

 
| Meer
 
 
Badkamer spiegels
 
 
Het nieuwste snufje is internetten op uw badkamerspiegel!
Een ontwikkelingslaboratorium van de New York Times heeft deze interactieve badkamerspiegel ontwikkeld. Het is een mix van een LCD-scherm en spiegelglas. U kunt commando`s geven door er tegen te praten maar u kunt ook het touchscreen gebruiken.
Zelfs gezichtsherkenning is mogelijk en daardoor kunt u uw mailbox openen.
 
verlichte spiegel in badkamer
 
De spiegel in uw badkamer verhoogt de sfeer en geven een bijzondere uitstraling. Een mooie spiegel eis de blikvanger van uw badkamer. Door een spiegel lijkt het of uw badkamer groter is. Dat komt door de reflecterende eigenschappen van de spiegel. Een grote en brede spiegel heeft als voordeel dat meer dan een persoon zich kan bekijken. Ieder kan zijn of haar gang gaan zodat zij elkaar niet hinderen. Een uitkomst is het plaatsen van een extra make-upspiegel naast de spiegel. De dames kunnen zich hier naar hartelust opmaken. Voor de heren is het prettig wat betreft het scheren. Die extra spiegel kan eventueel ook nog met verlichting, en dat wordt opmaken nóg aangenamer en makkelijker.
 
Soorten spiegels
Hierbij heeft u de keuze uit spiegels met en zonder verlichting. Daarnaast zijn er spiegels in een aluminiumframe of alleen op een achtergrondpaneel. Ook zijn er spiegels met verwarming. Verder zijn er nog vlakke wandspiegels en vergrotende make-upspiegels.
Tenslotte is er ook nog eens een keuze tussen een ronde, een ovale en een rechthoekige spiegel.
Een steeds meer voorkomende spiegel is de Fifties Spiegel. U krijgt hiermee echt het gevoel weer terug uit de vijftiger jaren. Een ander type spiegel is een modern vormgegeven spiegel. Door de stijl en door de eenvoud zijn deze geschikt voor elk type badkamer. Deze spiegel is gezet in een lijst van aluminium en leverbaar in enkele kleuren.
 
spiegel jaren 50
 
Het plaatsen van uw spiegel
Elke spiegel moet kunnen `ademen`. Dat wil zeggen dat er achter uw badkamerspiegel ruimte moet zijn om te kunnen ventileren. Een spiegel die geen ruimte achter zich heeft dus helemaal tegen de wand aanzit kan water achterblijven. Dat kan weer leiden tot vochtplekken.
Wilt u toch uw spiegel vastlijmen , dan moet er speciale spiegellijm worden gebruikt. Breng genoeg dikke lijmstroken aan en doe dit van boven naar beneden. Er moet wel enige ruimte tussen de stroken zitten, ongeveer tussen de 5 en 10 centimeter.
U kunt uw spiegel ook monteren door middel van een bevestigingsset. Het voordeel is dan dat u de spiegel kunt draaien.
 
Prijzen
De prijs in op de eerste plaats afhankelijk van de afmetingen. Daarbij komt dan nog eventuele verlichting of verwarming. Ook de bevestiging speelt een rol.
Een prijs is dan ook niet aan te geven.
 
badkamerspiegel