Een badkamertoilet is erg makkelijk!

 
| Meer
 

toilet badkamer

 
 
 
 
Helemaal nieuw een wc met een ingebouwde douche en met een ingebouwde fhn! Nooit meer toiletpapier nodig.
 

Een badkamertoilet is natuurlijk erg gemakkelijk en supercomfortabel. En de eventuele vieze geurtjes die ontstaan tijdens een bezoek kunnen makkelijk worden weggewerkt. Verder is tegenwoordig een toilet een sieraad in uw badkamer. Er worden dan ook hoge eisen aan gesteld. Op de eerste plaats het gebruiksgemak. Daarnaast spelen schoonmaakgemak, kleur, materiaal en stijl een belangrijke rol. De kleuren zijn zwart, wit en grijs.
 
badkamertoilet
 
U kunt kiezen uit de staande en uit een hangende toilet.
 
Voordelen van een staande toilet
-
Is goedkoper dan een hangende toilet.
-Komt vaker voor dan een hangende toilet omdat deze makkelijk is te installeren.
-Het waterreservoir blijft zichtbaar en vormt dus één geheel met de toiletpot.
 
Voordelen van een hangende toilet
-
Bij het schoonmaken van uw badkamer kunt u overal bij.
-Het spoelmechanisme is weggewerkt dus u kijkt er veel mooier tegenaan.
-Bij een eventuele overstroming kan het water niks aantasten.
 
Nieuwe trend is een urinoir. Het verhoogt de hygine en u bespaart op het waterverbruik. Geen resten meer op de bril, op het deksel, op de vloer en tegen de wand.
 
Aangepast toilet
Er zijn diverse mogelijkheden om uw toilet aan te passen. U kunt uw toilet verhogen. U kunt ook wandbeugels plaatsen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om armsteunen aan de bril te laten monteren. Het voordeel van deze mogelijkheden is dat er geen ingrijpende dus dure verbouwingen nodig zijn.
 
aangepast toilet

Werking van een toilet
Het spoelwater loopt langs de binnenkant van de closetpot. Daardoor spoelt het water alles schoon. Door speciale spoeltechnieken wordt er veel water bespaard. Er zijn toiletten bij die een extra besparing kunnen maken door middel van een stoptoets.
 
Geen vieze geurtjes meer!
U kunt uw toilet van geurtjes ontdoen door pure schoonmaakazijn in de pot te doen. Laat het een nacht erin staan. Daarna doortrekken. Spuit daarna met een allesreiniger de pot goed uit.
 
badkamertoilet