Badkraan...hiermee wordt de waterstroming optimaal geregeld

 
| Meer
 

Badkranen

 
Een badkraan is een mechanisch apparaat waarmee een stroming kan worden geregeld in een leiding. In dit geval gaat het over een badkraan dus over de stroming van een vloeistof dus water. De doorstroming wordt geregeld tussen helemaal open en helemaal dicht. Een kraan heeft een uitloop en die zorgt ervoor dat er een nette straal ontstaat.
 
 
HandmengkraanEen handmengkraan ofwel mengkraan heeft twee kranen. Een voor koud en een voor warm water en die worden gemengd in de kraan. U moet zelf voor de juiste afstelling zorgen.
In een thermostaatmengkraan voor uw bad zit een thermostaat. Deze houdt de verhouding tussen het warm en koud water vast. U krijgt dus meteen uw ideale temperatuur. Er zit in deze kraan een begrenzer en die zorgt ervoor dat het water niet warmer kan worden dan 50 graden, en dat is wel zo veilig! Zeker voor de kinderen die ook af en toe aan de badkraan draaien.
Beide soorten kranen krijgen het koude water via de waterleiding. Het warme water wordt verkregen vanuit een combi-ketel, via een geiser of via een boiler.
 
 

Bubbelbad in uw badkamer

BubbelbadEn dit type bad noemt men in Amerika een jacuzzi en is een Amerikaans merk. In het Engels wordt een bubbelbad whirlpool genoemd. Een bubbelbad is een verwarmd bad waar bellen in worden gevormd. En die vorming gebeurt door lucht. De watertemperatuur ligt rond de 38 graden. Om een ontspannend effect te bewerkstelligen wordt er luchtbubbels en waterstralen gebruik gemaakt. Daarnaast kunt u kiezen uit een bubbelbad met alleen waterstroom of met alleen luchtbubbels.
Een bubbelbad kunt u uiteraard binnen plaatsen maar ook buiten is een optie.
 


Wellness badkamer

Wellness badkamerEen bubbelbad geeft u een extra stuk levenskwaliteit. Het is wetenschappelijk bewezen dat een bubbelbad een helende én ontspannende werking heeft. Tijdens uw heerlijk genieten kunt u luisteren naar muziek die uit de stereo-installatie komt, met afstandsbediening uiteraard. Na een lange en vermoeiende dag is er voor het lichaam en voor de geest niets fijner om heerlijk te relaxen in uw bubbelbad. En dat is wellness ten top!
 
 
 
 
 
 
Jetstreamsoorten
JacuzziDe injectie vindt plaats door middel van bodeminlaten en door middel van zij -inlaten. U kunt kiezen voor een jetstream met één verstelbare sproeier. Daarnaast kunt u bij dit type nog kiezen uit zonder of met ingebouwde halogeen onderwaterverlichting.
Jetstream met twee sproeiers. Zorgt voor een sterkere en bredere stroming in het water. Ook keuze uit zonder of met ingebouwde halogeen onderwaterverlichting. Een jetstream met een verstelbare straalsproeier, met regelbare druk en een instelbare luchttoevoer. U kunt nu alles zelf instellen naar uw voorkeur. Jetstream bodemmassage is gewichtloos drijven en ook merkbaar voelen dat de weldadige kracht uw lichaam intrekt. Uw lichaam wordt van boven tot onder gemasseerd door een constante opborrelende stroom.

 
 

Hydro massage jacuzzi

Jacuzzi hydro massageDoor een massage worden de menselijke afvalstoffen vloeibaar gemaakt. Daardoor kunnen zij makkelijker worden uitgescheiden. Deze massage heeft een diepe en vooral ontspannende werking.
Een jacuzzi is dan uitgerust met instelbare massage water -jets, met micro –jets voor een overheerlijke rugmassage en met ronddraaiende jets.
 
 
 
U hoeft de deur niet meer uit. U kunt uw wellness gebeuren thuis laten plaatsvinden. En dat in een vertrouwde omgeving met uw partner en met uw kinderen.