Inloopdouche, douchecabines en bad douche

 
| Meer
 

 

douche
 
Wist u dit?
Vrouwen gebruiken heter water bij het douchen dan mannen.
 
De douche is het belangrijkste onderdeel van de badkamer. Er is niets aangenamer om na een lange en vermoeiende dag `onder de douche` te gaan. U geniet van de warme waterstralen en u spoelt de zorgen van de dag helemaal weg. U staat te genieten in de douchecabine nadat u met de mengkranen of met de thermostaat de juiste watertemperatuur heeft ingesteld. Na het douchen stapt u zonder enig gevaar op de antislipmat en daarna staat u op de heerlijke vloerverwarming.
U kunt ook in bad gaan. U zet de whirlpool aan. Wat een genot, heerlijk!
Een bad en douchecombinatie is ook een geweldig alternatief om volop te genieten. Neem uw partner mee in de dubbele douche, romantischer bestaat niet en u hoeft niet onder één douchekop want u heeft een dubbele douchekop. Wilt u optimaal genieten, dan doet de sfeerverlichting de rest. Na het douchen is het heerlijk warm in uw badkamer door de warmte van de designradiator.
 
onder de douche

Vele jaren geleden
Toen was er geen douche in huis. Men waste zich in een grote teil. De haren werden gewassen door de haren nat te maken met een gieter. Na het baden stond je te rillen van de kou want verwarming was er ook niet. Het water in de teil werd niet ververst dus het hele, en meestal, grote gezin gebruikte hetzelfde water. Men wist niet beter! Dit tafereel vond meestal plaats in de keuken. Vandaag de dag wordt de standaard douche steeds meer vervangen door een inloopdouche. De afvoer van het water is natuurlijk belangrijk.

Tegels
Belangrijk de juiste keuze van de vloer- en wandtegels. Neemt u grote of juist kleine tegels en ook de kleur is bepalend om zo de optimale sfeer te scheppen. Om condensvorming te voorkomen is een doucheventilator erg belangrijk.

Waarom douchen?
U begint of eindigt de dag in de badkamer. Gaat u zich douchen in de vroege ochtend, dan voelt u zich de hele dag energiek en kunt u de hele dag aan. Gaat u na uw drukke dag onder de douche, dan zullen de hete waterstralen u bijzonder goed doen. U voelt zich als herboren en u gaat genieten van een fijne avond.
Voelt u zich wat grieperig en verkouden, zeg maar niet topfit, dan zal een douchesessie wonderen doen. Bovendien verhoogt douchen uw weerstand.
 
douche

Douchen is een belevenis!
En dat is het zeker vandaag de dag. Het is een feest om te gaan douchen. Het is niet meer een standaard handdouche in een goedkope houder die op een glijstang zit. Nee, het is vandaag de dag veel meer, en dat maakt het douchen daarom zo aangenaam.

Mogelijkheden
Omdat u wilt genieten gaat u voor de hoogste kwaliteit die ook nog eens betaalbaar is. Er zijn genoeg mogelijkheden om van uw doucheruimte uw paradijsje te maken. Vandaar deze website, ga er maar eens heerlijk op surfen en vindt voor u het beste van het beste. Veel succes én veel plezier toegewenst!

douche