Douche radio

 
 
 
 
 
 
Mensen durven niet te zingen omdat zij denken dat zij dat niet kunnen. En vaak is dat ook zo. De zangkunst wordt daarom beoefend in de badkamer, met name onder de douche. In de ochtend wordt er gezongen, in de avond na een lange werk- of schooldag wordt er gezongen.
Om het douchefeest helemaal compleet te maken kunt u overwegen een radio in de douche te plaatsen. Zo kunt u meezingen met de muziek van uw keuze. Zo begint u uw dag nóg aangenamer, zo eindigt uw lange dag toch nog goed.
Een douche radio in de douche…geweldig!
 

Soorten douche radio's

Een douche radio  met haak. Kunt u overal aan- en ophangen. Werkt op twee kleine batterijtjes type AAA.
De afmetingen zijn klein namelijk 15 bij 6,5 bij 3,5 centimeter. In diverse kleuren beschikbaar.
Prijs ongeveer 6 euro.
 
Een douche radio met spiegel en klok. Niet alleen luistert u naar muziek, u kunt uzelf bekijken en er zit een LED display ingebouwd. Kunt u zien hoe laat het is. Mooie compacte douche radio van 20 centimeter lang, 5 centimeter hoog, bijna 19 centimeter breed. Het gewicht is nog geen 400 gram!
Prijs ongeveer 10 euro.
 
Douche radio, mp3
 
Een douche radio met een koord en zuignap. Kunt u dus echt overal aan bevestigen.
Prijs ongeveer 10 euro.
 
In de microfoon zit een radio ingebouwd. Zo kunt u uw lievelingsliedje meezingen terwijl u geniet van de hete waterstralen. Prijs tegen de 20 euro.
 
Ook heel verrassend is de douche radio met scheerspiegel. Er zit ook nog eens een digitale klok in. De spiegel beslaat niet. Deze douche radio kan met een zuignap worden bevestigd of met een uitklapbare bevestiging. Prijs rond de 20 euro.
 

Douche radio met mp3/cd speler

De douche radio met mp3/cd speler. Er zit een anticondens spiegel ingebouwd en een display. Op de display kunt u zien hoe laat het is en welk liedjesnummer u hoort. U wilt niet meer onder de douche vandaan komen…prijs zo rond de 75 euro. Een hartstikke leuk ding!
 
Een kameleon als douche radio is echt leuk! Bij het ophangen verandert de kameleon van kleur. Voor de prijs van 15 euro hoeft u die aankoop niet te laten!
 

Soorten douche radio`s met ingebouwde luidspreker

Met ingebouwde LCD display en met ledverlichting voor digitale weergave van de frequentie waar u op zit. Kost rond de 50 euro.
Een andere mogelijkheid is om luidsprekers in te bouwen en die aan te sluiten op uw douche radio.
 

Soorten douche radio`s met mp3 speler

Douche radioDraadloos muziek afspelen vanaf uw mp3 speler onder de douche. U luistert alleen naar uw favoriete muziek en natuurlijk zingt u meer voor ongeveer 50 euro.
 
Er is natuurlijk ook een waterdichte douche radio met mp3 speler met een spiegel die niet zal beslaan. De batterijen zijn oplaadbaar en de prijs is rond de 70 euro.
 
Er is ook een nog eens een douche radio met een mp4 speler. Nog meer muziek en dat voor tegen de 60 euro.
 
Een douche radio maakt het douchegebeuren nóg fijner. U wast zich terwijl u gezellig meezingt, en voor de prijs hoeft u het echt niet te laten. Kunnen de buren misschien ook nog wel meegenieten van uw zangkunst…