Douchekolom - Grohe, Atlantic, Praxis, Florida en nog meer merken

 
| Meer
 

Douchekolom

 
Een douchekolom staat garant voor doucheplezier op zijn best. Want een optie is verstelbare zij-jets waar waterstralen uitkomen die u heerlijk zullen masseren. U kunt ook met twee personen onder de douche want elk persoon staat onder de waterstraal. Aan de douchekolom zit ook een handdouche. En nog een heerlijke optie aan een douchekolom is de stortdouche.
 
 

Modellen douchekolommen, stijlen en maten

 

Douche kolomEr zijn voldoende modellen, stijlen en maten van douchekolommen op de markt om hieruit een terechte keuze te maken. De hoogten beginnen bij 95 centimeter en eindigen bij 153 centimeter. Daartussen zitten heel veel variaties. Er zijn douchekolom modellen bij met een mengkraan of met een thermostaatkraan.
Zeer exclusief is de LCD temperatuurcontroleur! Hierop kunt u watertemperatuur bekijken.
 

Materiaalsoorten van een douchekolom

En het meest gebruikte materiaal is aluminium. Acryl komt ook regelmatig terug als materiaal voor een douchekolom, en dat geldt ook voor rvs en voor messing verchroomd.
 

Enkele prijzen van douchekolommen

U heeft er al een vanaf ongeveer 200 euro. Deze prijs kan oplopen tot bijna 1200 euro.
 
Merken van douchekolommen
Grohe heeft alles op het gebied van douches en douchekolommen. U kunt het niet zo gek bedenken of dit bedrijf maakt het wel. Werd opgericht in 1936 en het Duitse bedrijf staat bekend om de kwaliteit en de duurzaamheid.
 
Douche kolom
Atlantic bouwt niet alleen douchekolommen maar ook complete badkamers. Ook hier staan kwaliteit en duurzaamheid vooraan!
 
Praxis levert buiten vele producten ook douchekolommen. De kwaliteit is goed te noemen en de prijs zal enorm meevallen.
 
Colorado maakt ook fraaie badkameronderdelen, en één er van is de douchekolom. Het bedrijf staat garant voor degelijke badkameronderdelen.
 
Nog enkele douchekolomfabrikanten zijn Huber, Oceana, Tres, Nexo en Mocoori.