Douchekop...waterbesparende, een dubbele en met led verlichting

 
| Meer
 

Douchekop

 
 
 
Douchekop verandert van kleur!
En de naam is LED Color Changing Shower. De kleuren verschieten wanneer het water warmer of kouder wordt.
Het bedrijf die deze douchekoppen maakt is Chinavision. De prijs van deze leuke innovatie ligt tussen de 10 en 15 euro.
 
 
Soorten douchekoppen
Helemaal in vandaag de dag,  goed voor het milieu en voor uw portemonnee is de waterbesparende douchekop. Een gewone  laat ongeveer 11 liter water per minuut door. Een waterbesparende  gebruikt ongeveer 8 liter en u merkt er niks van. U krijgt hetzelfde douchecomfort.
 
Een spaardouchekop is ook buitengewoon goed voor uw portemonnee. Met deze douchekop bespaart u bijna de helft op het waterverbruik. Op jaarbasis komt dat neer op ongeveer 10.000 liter per gezin van vier personen.
 
De dubbele kop brengt de romantiek bij u naar boven. Samen met uw partner genieten van een heerlijke douche. Dit dubbel exemplaar is erg eenvoudig op de doucheslang aan te brengen.

Led douchekopMet een LED douchekop hoeft u nooit meer te voelen of het water te koud of te warm is. Deze ingebouwde LED verlichting zit ingebouwd en gaat branden door de stroming van het water. Superveilig, en dat moet ook zo zijn! Groen is koud, lauw is blauw, paars is warm en rood is heet

Verlichting werkt op hetzelfde principe als bij een LED. De verlichting reageert op de temperatuur van het water. Wit is koud, blauw betekent lauw, paars is lekker warm en rood betekent heet.
 
Regenboogkleuren zijn te zien in een speciale douchekop. Om de zeven seconden verandert hij van kleur. Een lust voor het oog en geeft uw badkamer de optimale fantastische sfeer. Door de kleurenpracht werkt deze kleurenboog goed op uw lichaam en geest.
 
douchekop
 
Massage tijdens het douchen
Een massagestand komt tot stand door middel van een extra grote douchekop. U kunt dan kiezen uit een douchestand en een massagestand. Deze massagestand is ook weer in te stellen in vele andere massagestanden. U kunt kiezen uit een straalgerichte stand, een wijdlopende stand, een zachte stand, een priemende stand, een harde en een zachte stand.
 
 

Anti-kalk douchekop

Reiniging

Om altijd te kunnen genieten zal de douchekop van tijd tot tijd gereinigd moeten worden. Dat komt door de kalkaanslag en die moet worden verwijderd. U verwijdert de kop en legt die in pure azijn. Ongeveer twee uur laten inweken en vervolgens goed afspoelen. Het afdrogen gebeurt met een droge doek. U kunt ook een antikalk middel kopen. De werkzame stof in dit middel is fosforzuur. U kunt ook kiezen voor een anti-kalk douchekop wanneer u last heeft van veel kalk in het water. Zo voorkomt u dat u regelmatig een nieuwe moet kopen.