IKEA badkamer...alles op badkamergebied

 
| Meer
 
IKEA badkamers
IKEA © 
 
 
 
 

IKEA badkamers voor jarenlang badplezier

 
De visie van IKEA is duidelijk namelijk een beter bestaan voor zoveel mogelijk mensen. En dat houdt in dat IKEA u een bijzonder breed assortiment biedt voor zo laag mogelijke prijzen. Zo duidelijk is de boodschap van IKEA. En dat is ook van toepassing wat betreft de IKEA badkamers.
IKEA is elke dag bezig om nog betere producten te leveren waar u als consument jarenlang van zult genieten, met andere woorden, IKEA is er voor U !


De badkamermeubels van IKEA

 
IKEA badmeubel wastafelEn u komt tijdens uw bezoek bij IKEA niet uitgekeken wat badkamermeubelen betreft. Echt alles vindt u hier dat u nodig heeft om uw badkamer compleet en functioneel te maken. En dat begint met een open kast. Daar kunt u de handdoeken in kwijt. Wilt u uw handdoeken niet zien, dan is de spiegelkast met deuren hier prima voor geschikt.
U wilt uw wastafel net dat beetje extra geven, dan kunt u die voorzien van een bovenkast en van een onderkast en ook een wastafelkast met laatjes biedt u enkele mogelijkheden. Makkelijk om daar spullen in te doen. Uw badkamer lijkt groter met een prachtige hoge kast. Een kast met een deur en een diepe lade zal geweldig mooi staan, een heuse blikvanger in uw badkamer.
IKEA heeft nog meer voor u. Een wastafelrekje bijvoorbeeld om kleine zaken aan op te hangen of een wandrek om handdoeken en kleding aan te hangen.
Ook een stellingkast doet het prima in elke badkamer.
 

Handige badkameropbergers

U wilt een verzorgde indruk van uw IKEA badkamer, u wilt zo weinig mogelijk van alles zien. Ook daar heeft IKEA aan gedacht met kasten,open kasten en spiegelkasten met deur. Slim bekeken van IKEA om een spiegel te plaatsen tegen de kast!
 

Wastafels en mengkranen

IKEA wastafel mengkraanZijn uiteraard belangrijk in uw slaapkamer. Daarom biedt IKEA u diverse wastafels  en kranen aan. U vindt onder andere wastafelbakken en wastafelmengkranen. En zelfs aan een sifon is gedacht!
En weer gaat IKEA iets verder…want om uw wastafels en kranen mooi te houden heeft IKEA de juiste schoonmaakmiddelen voor u. U krijgt bovendien de juiste voorlichting over hoe deze schoonmaakmiddelen te gebruiken.
 

Douchegordijnen

U zoekt douchegordijnen, dan bent u hiervoor ook bij IKEA van harte welkom. Niet alleen de prachtigste gordijnsoorten, ook voor gordijnstangen en gordijnringen bent u hier in de aangewezen winkel.
 

Badkamerverlichting

Helaas wordt aan de verlichting te weinig nagedacht terwijl er zoveel moois is bij IKEA.
De juiste plafondlamp kan uw badkamer een fijne sfeer geven. En wilt u het nóg sfeervoller en nóg romantischer, dan wil IKEA u graag hiermee helpen. U kunt spotjes kiezen, u kunt inbouwspotjes kiezen en zelfs wandspotjes en wandlampjes. U ziet het, IKEA heeft alles op het gebied van badkamerverlichting.
 

Badkamerspiegels

IKEA badkamer spiegel make-upSpiegels doen uw badkamer groter lijken, en dat is mooi meegenomen. Spiegels hebben een hoge functionele waarde want zij zijn elk moment van de dag nodig. Voor de mannen bij het scheren, voor de vrouwen voor het opmaken. U wilt zich helemaal bekijken, dan gaat u voor de grote spiegel die IKEA in het assortiment heeft. Toiletspiegels en schminkspiegels zijn er in diverse vormen en modellen. Dus altijd een passende IKEA spiegel in uw IKEA badkamer.
 

Zelfs badtextiel vindt u bij IKEA !

Inderdaad, ook bij IKEA kunt u prima terecht voor de beste kwaliteit badtextiel zoals washandjes en badhanddoeken. Verkrijgbaar in vele kleuren en maten, altijd prijs!
Om uw badkamer droog en schoon te houden heeft IKEA de juiste badmatten voor u. U komt onder de douche vandaan. Afdrogen en dan een mooie en warme badjas aan van IKEA.
IKEA heeft gewoonweg alles onder één dak om het u gemakkelijk te maken.
 

Badkameraccessoires

 

IKEA badkamer accessoire

 
En IKEA heeft een reeks nuttige badkameraccessoires die u nergens anders aan zult treffen. Eigenlijk te veel om op te noemen. Te beginnen met die superhandige opbergbakjes en opbergmandjes. Uw handdoeken hangen over een handdoekstang of over een handdoekenrekje. Voordat u onder de douche gaat, hangt u uw kleren aan een hanger of aan een deurhanger of aan een knoppenrek. Gemak dient de mens en dat heeft IKEA goed in de gaten. IKEA gaat weer verder met badkameraccessoires zoals een douchebakje en een zeepbakje.
Wellicht heeft u een toilet in de badkamer en ook daar heeft IKEA de juiste accessoires voor. Een toiletbril, een toiletborstel, een toiletpapierhouder, een toiletrolhouder en een pedaalemmer zijn er in diverse maten en kleuren.
En er zijn nog meer IKEA badkameraccessoires!
En wie doet het niet…onder de douche vandaan en in uw blootje even op de weegschaal van IKEA gaan staan?
Bij het schminken en afschminken horen wattenbolletjes en wattenstaafjes maar waar laat u die na gebruik…precies, in een bakje speciaal voor de bolletjes en voor de staafjes. En nadat u tissues heeft gebruikt dan deponeert u deze in een tissuedoos. Op deze manier heeft u altijd een schone badkamer zonder losliggende opmaakspullen.
 

Nog meer badkameraccessoires?

De tanden worden gepoetst en uw tandenborstel, trouwens ook bij IKEA verkrijgbaar, zet u na het poetsen in een tandenborstelbeker.
Het mooimaken kan beginnen en u maakt het helemaal af met oorbellen en nog met veel meer juwelen die u uit het bijouteriedoosje van IKEA haalt.
De gebruikte handdoeken, washandjes en kleding doet u tenslotte in de linnenmand, ook van IKEA.
 
IKEA badkameraccessoires
 

IKEA badkamers

IKEA heeft echt alles in huis voor de badkamer waar u al jaren van droomt. En die droom kan waar worden zonder dat u te veel betaalt. En dat is het waar het bij IKEA dus allemaal om gaat.
U bent de klant, U bent de koning of de koningin en IKEA zal aan al uw wensen tegemoet komen.
 
Complete IKEA badkamer catalogus klik hier
 
Foto's IKEA badkamers : IKEA ©