Whirlpool

 
Topklasse van RIHO!
En dat is model Dana met de afmetingen 190 bij 90 centimeter. Optimale ergonomie gekoppeld aan vloeiende vormen. In de bodem zijn maar liefst 16 jets. Het is de koningin onder de whirlpools!
 
Na een lange dag van werken, na een lange dag van uiterste inspanning is het zo heerlijk bijkomen in uw whirlpool. U voelt de waterstralen uit de massage- jets tegen uw vermoeide lichaam aan botsen. Langzaam maar zeker voelt u de stress en vermoeidheid uit uw lichaam wegtrekken. U geniet met volle teugen van het douchegebeuren en u bent helemaal klaar voor een heerlijke rustige avond.
Een whirlpool zorgt ervoor dat u zich kunt ontstressen, dat u kunt genieten, dat u zich kunt ontspannen in het heerlijk bruisende en bubbelende water. U doet uw ogen even dicht en u geniet van uw favoriete muziek die uit de CD- speler komt. U kunt ook besluiten de radio aan te zetten en dat kunt u doen met de afstandsbediening. Kortom, het is heerlijk én lang genieten in uw whirlpool.
U koopt, nu u toch bezig bent, een uitvoering die geschikt is voor twee personen.
U kunt een standaard kopen maar u kunt er ook een kopen met heel veel opties.
Met de laatste haalt u echt een wellnesscenter in huis en u zult er elke dag van genieten en dat nog jaren lang! U zult meer in uw prachtige badkamer zitten dan ooit tevoren.
 
whirlpool

Tweepersoons whirlpool met vele opties
Een tweepersoonswhirlpool is voorzien van massagejets, kleine massagejets en van grote zij jets. Verder kunt u nog kiezen voor een kleurvariabele onderwaterlamp. De massagejets kunnen ingeregeld worden. Vaak is uw tweepersoons whirlpool ook nog eens voorzien van een sensor waterstandniveau, van een desinfectiesysteem, van een verstelbare handdouche en van een thermostaatkraan. Op uw whirlpool zit een computergestuurde bedieningspaneel. Gemak dient de mens!
 
En nog veel meer!
Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, zit er ook een ozonsterilisatie systeem in. Dit desinfectie systeem produceert ozon en reinigt de whirlpool grondig en verwijdert vieze geurtjes. Het is dus een doorspoelfunctie van het leidingwerk. Deze reinigingsperiode duurt ongeveer zes minuten. Natuurlijk is dit systeem super veilig en betrouwbaar. U kunt daarnaast ook gebruikmaken van een verstelbare handdouche waarmee u zich kunt afspoelen.
En alsof het nog niet allemaal genoeg is, kunt u ook kiezen voor een waterval. Deze zit boven een zitplaats en water stroomt over uw rug en schouders naar beneden. Een weldaad voor uw lichaam!
Acupunctuur massagejets zijn ook aanwezig in uw whirlpool. Er komen straaltjes uit de sproeiers die hard tegen uw lichaam aankomen. Het doet lijken op speldenprikken. Stimuleert de spieren.
 
Prijzen
De prijzen zijn helemaal afhankelijk van wat u op het oog heeft. Neem niet te snel genoegen met minder opties want daar kunt u later spijt van krijgen. Investeer verantwoord maar doe u zelf, uw partner en uw kinderen niet te kort wat betreft de luxe van een whirlpool in de badkamer.
 
Whirlpools